3D_laser_banner_01

3D Laser, rørlaserskæring, rørlaser, rørlaserskærer

 

3D_laser_ikon_01

Skråsnit

Nye designmuligheder med bevægeligt skærehoved

TruLaser Tube 7000 maskinen fra TRUMPF kan, med dens bevægelige skærehoved, skære i op til 45 graders vinkler. Det gør selv de mest komplekse og kreative emner mulige at fremstille. Uanset om der er tale om runde, firkantede eller ovale rør. Maskinens høje kapacitet kombineret med en uovertruffen præcision og skærekvalitet, gør det muligt at fremstille et bredt udvalg af produkter, men en masse nye muligheder.


3D_laser_ikon_01

Høj Hastighed

Den høje lasereffekt og det automatiske ind- og udtagningsmagasin sikrer hurtig levering

Det automatiske magasin til ilægning af rør og udtagning af færdige emner, sikrer en hurtig og præcis behandling af færdige produkter. Dette medvirker desuden også til en markant reducering af fejl og sikrer desuden, sammen med den høje lasereffekt, en hurtig og præcis ekspedition. Med QuickTube leveres dine produkter inden for 5 hverdage, og du har svar på din forespørgsel indenfor 24 timer*.

3D_laser_magasin_01


3D_laser_ikon_01

Lavere omkostninger

Den uovertrufne proceshastighed betyder yderst konkurrencedygtige priser

Som følge af de automatiske systemer og den lave proceshastighed, kan vi tilbyde dine ønskede skræddersyede produkter til en yderst konkurrencedygtig pris. Både når det gælder enkelte produkter og store serieproduktioner i sort og rustfrit stål eller aluminium. Alt sammen på Danmarks mest avancerede rørlaserskæremaskine til dato.


3D_laser_ikon_01

Alt i en

3D rørlaserskæring overflødiggør operationer og sparer tid

Med rørlaserskæring i 3 dimensioner overflødiggør man på én og samme tid en masse andre fordyrende operationer, som eksempelvis boring, savning, fræsning og stansning. Alle disse processer, og tiden man bruger på håndtering herimellem, slipper man for, da alle de nødvendige operationer foretages på den samme maskine.

3D_laser_operations_01


Teknisk Information

  • Maksimal færdigemnelængde: 6000 mm
  • Max. emnediameter: ø250 mm
  • Skråsnit mellem 0-45°
  • Max. godstykkelse i Alu: 5 mm
  • Max. godstykkelse i Rustfrit stål: 6 mm
  • Max. godstykkelse i Stål: 10 mm
  • Automatisk magasin til ilægning og udtagning af emner
  • Op til 0,1 mm og 0,015° nøjagtighed
Sort og rustfrit stål
Aluminium

Vi gør arbejdet for jer

Rørlaserskæring reducerer gennemløbstiden og produktionsomkostningerne ved at samle mange operationer i én automatiseret proces, i forhold til traditionelt boring, savning, drejning, fræsning m.m. Læs hvordan her


* Vi tager forbehold for længere leveringstid i visse tilfælde.